اطلاعیه شماره یک شرکت تعاونی مصرف کارکنان دانشگاه ایلام

به اطلاع کلیه اعضاء هیات علمی و کارکنان دانشگاه ایلام می رساند در نظر است تصمیمات ذیل در خصوص شرکت تعاونی مصرف کارکنان دانشگاه ایلام اتخاذ گردد. فلذا از کلیه اعضا و تمامی کسانی که تمایل به عضویت در این شرکت را دارند دعوت به عمل می آید. در جلسه هماهنگی که در روز دوشنبه 14/5/92 ساعت 11 صبح در محل سالن فرزانگان تشکیل می گردد حضور به هم رسانند.

تصمیمات:

1- افزایش سرمایه ثابت و در گردش شرکت تعاونی

2- ایجاد تنوع و توسعه در فعالیت های شرکت تعاونی

3- افزایش سهام

4- تصمیم گیری در خصوص اعضای هیات مدیره جدید

لازم به توضیح است که ارزش هر سهم تا پایان مرداد ماه سال 1392 یک میلیون ریال تعیین گردیده و پس از آن، ارزش گذاری سهام با تصمیمات هیات مدیره و مجمع عمومی تعیین خواهد شد. همچنین کلیه اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه ایلام می توانند تعداد سهام خود را افزایش دهند و به تناسب سهام خود از سود شرکت بهره برند.