اطلاعیه شماره یک شرکت تعاونی مصرف کارکنان دانشگاه ایلام

به اطلاع کليه اعضاء هيات علمي و کارکنان دانشگاه ايلام مي رساند در نظر است تصميمات ذيل در خصوص شرکت تعاوني مصرف کارکنان دانشگاه ايلام اتخاذ گردد. فلذا از کليه اعضا و تمامي کساني که تمايل به عضويت در اين شرکت را دارند دعوت به عمل مي آيد. در جلسه هماهنگي که در روز دوشنبه 14/5/92 ساعت 11 صبح در محل سالن فرزانگان تشکيل مي گردد حضور به هم رسانند.

تصميمات:

1- افزايش سرمايه ثابت و در گردش شرکت تعاوني

2- ايجاد تنوع و توسعه در فعاليت هاي شرکت تعاوني

3- افزايش سهام

4- تصميم گيري در خصوص اعضاي هيات مديره جديد

لازم به توضيح است که ارزش هر سهم تا پايان مرداد ماه سال 1392 يک ميليون ريال تعيين گرديده و پس از آن، ارزش گذاري سهام با تصميمات هيات مديره و مجمع عمومي تعيين خواهد شد. همچنين کليه اعضاي هيات علمي و کارکنان دانشگاه ايلام مي توانند تعداد سهام خود را افزايش دهند و به تناسب سهام خود از سود شرکت بهره برند.