توضیحات مدیر کل آموزشی دانشگاه درباره روند ثبت نام دانشجویان ورودی جدید و انتخاب واحد دانشجویان

آقای دکتر مهرابی مدیر کل آموزشی دانشگاه  در جلسه شورای  دانشگاه  که در تاریخ 26/5/1392 بر گزار گردید، درباره تقویم نیم سال اول تحصلیی، روند ثبت نام دانشجویان ورودی جدید و انتخاب واحد دانشجویان توضیحاتی را ارائه دادند.

دکتر مهرابی  درباره تقویم نیم سال اول تحصلیی اظهار داشت: برابر تقویم سراسری ابلاغ شده توسط وزارت علوم به کلیه دانشگاه­های کشور، تقویم نیمسال اول تحصیلی تنظیم و در سایت دانشگاه قرار گرفته است.

طبق این برنامه انتخاب واحد دانشجویان به صورت الکترونیکی از طریق سامانه آموزشی دانشگاه از تاریخ 9 لغایت 15 شهریور انجام خواهد شد. همچنین شروع کلاس ها نیز روز شنبه 16 شهریورماه خواهد بود.

وی درباره روند ثبت نام دانشجویان ورودی جدید گفت: ثبت نام دانشجویان ورودی جدید، مقاطع کاردانی و کارشناسی از تاریخ 24 لغایت 28 شهریورماه به ترتیب الفبای حرف اول نام خانوادگی متعاقباً در سایت دانشگاه اطلاع رسانی خواهد شد.

مدیرکل آموزشی دانشگاه افزود: کلاس های دانشجویان ورودی جدید  از تاریخ شنبه 30 شهریورماه خواهد بود و لازم است در طول نیمسال تحصیلی این دانشجویان، جبرانی دو هفته اول را با هماهنگی آموزش دانشکده­ها برگزار نمایند.