توضیحات مدیر کل آموزشی دانشگاه درباره روند ثبت نام دانشجویان ورودی جدید و انتخاب واحد دانشجویان

آقاي دکتر مهرابي مدير کل آموزشي دانشگاه  در جلسه شوراي  دانشگاه  که در تاريخ 26/5/1392 بر گزار گرديد، درباره تقويم نيم سال اول تحصليي، روند ثبت نام دانشجويان ورودي جديد و انتخاب واحد دانشجويان توضيحاتي را ارائه دادند.

دکتر مهرابي  درباره تقويم نيم سال اول تحصليي اظهار داشت: برابر تقويم سراسري ابلاغ شده توسط وزارت علوم به کليه دانشگاه­هاي کشور، تقويم نيمسال اول تحصيلي تنظيم و در سايت دانشگاه قرار گرفته است.

طبق اين برنامه انتخاب واحد دانشجويان به صورت الکترونيکي از طريق سامانه آموزشي دانشگاه از تاريخ 9 لغايت 15 شهريور انجام خواهد شد. همچنين شروع کلاس ها نيز روز شنبه 16 شهريورماه خواهد بود.

وي درباره روند ثبت نام دانشجويان ورودي جديد گفت: ثبت نام دانشجويان ورودي جديد، مقاطع کارداني و کارشناسي از تاريخ 24 لغايت 28 شهريورماه به ترتيب الفباي حرف اول نام خانوادگي متعاقباً در سايت دانشگاه اطلاع رساني خواهد شد.

مديرکل آموزشي دانشگاه افزود: کلاس هاي دانشجويان ورودي جديد  از تاريخ شنبه 30 شهريورماه خواهد بود و لازم است در طول نيمسال تحصيلي اين دانشجويان، جبراني دو هفته اول را با هماهنگي آموزش دانشکده­ها برگزار نمايند.