برگزاری هشتمین جلسه کمیته تحقیقات گرد و خاک دانشگاه

هشتمین جلسه کمیته تحقیقات گرد و خاک دانشگاه با حضور دکتر علی محمدی رییس دانشگاه، دکتر بازگیر دبیر کمیته و سایر اعضاء در محل سالن جلسات حوزه ریاست برگزار گردید.

در ابتدای جلسه دکتر علی محمدی رییس دانشگاه ضمن خیر مقدم به اعضا و میهمانان جلسه گفت: برای مهار پدیده گرد و خاک همکاری کلیه ادارات و سازمانهای استان با کمیته تحقیقات گرد و خاک دانشگاه ایلام اهمیت اساسی دارد، تا هر چه سریعتر در جهت آسیب شناسی و مهار این پدیده اقدام عملی صورت گیرد.

در ادامه جلسه دکتر بازگیر دبیر کمیته، گزارشی در خصوص اهداف تأسیس کمیته و عملکرد آن ارائه داد و سپس بر اجرایی شدن پروپزال­های کمیته توسط سازمان­ها و ادارات استان با حمایت مالی استانداری تاکید نمودند.

در ادامه سایر اعضا به بیان نظرات و دیدگاه­های خود پرداختند. همچنین در این جلسه  مدیریت بحران استان تضمین نمود  بخشی از حمایت­های مالی جهت انجام پروزه های تحقیقاتی را تقبل نماید.

برگزاري هشتمين جلسه کميته تحقيقات گرد و خاک دانشگاه برگزاري هشتمين جلسه کميته تحقيقات گرد و خاک دانشگاه برگزاري هشتمين جلسه کميته تحقيقات گرد و خاک دانشگاه