برگزاری هشتمین جلسه کمیته تحقیقات گرد و خاک دانشگاه

هشتمين جلسه کميته تحقيقات گرد و خاک دانشگاه با حضور دکتر علي محمدي رييس دانشگاه، دکتر بازگير دبير کميته و ساير اعضاء در محل سالن جلسات حوزه رياست برگزار گرديد.

در ابتداي جلسه دکتر علي محمدي رييس دانشگاه ضمن خير مقدم به اعضا و ميهمانان جلسه گفت: براي مهار پديده گرد و خاک همکاري کليه ادارات و سازمانهاي استان با کميته تحقيقات گرد و خاک دانشگاه ايلام اهميت اساسي دارد، تا هر چه سريعتر در جهت آسيب شناسي و مهار اين پديده اقدام عملي صورت گيرد.

در ادامه جلسه دکتر بازگير دبير کميته، گزارشي در خصوص اهداف تأسيس کميته و عملکرد آن ارائه داد و سپس بر اجرايي شدن پروپزال­هاي کميته توسط سازمان­ها و ادارات استان با حمايت مالي استانداري تاکيد نمودند.

در ادامه ساير اعضا به بيان نظرات و ديدگاه­هاي خود پرداختند. همچنين در اين جلسه  مديريت بحران استان تضمين نمود  بخشي از حمايت­هاي مالي جهت انجام پروزه هاي تحقيقاتي را تقبل نمايد.