برگزاری جلسه سخنرانی مهندس باهنر در دانشگاه

جلسه سخنرانی مهندس باهنر نایب رییس دوم مجلس شورای اسلامی و  کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری صبح روز دوشنبه 26/1/92 با حضور دکتر سیاری معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و جمع زیادی از دانشجویان در محل سالن آیت اله حیدری برگزار گردید.

در ابتدای جلسه آقای دیانت دبیر جامعه اسلامی دانشجویان، ضمن خیر مقدم به مهندس باهنر و تشکر از حضور دانشجویان برای حضور در این جلسه، به تشریح برنامه های جامعه اسلامی دانشجویان برای دعوت از کاندیداهای ریاست جمهوری برای حضور در دانشگاه پرداخت.

در ادامه مهندس باهنر به بیان دیدگاها و برنامه های خود حول محورهای اقتصادی و سیاست خارجی پرداخت و در پایان به سئوالات متعدد دانشجویان پاسخهای لازم را ارائه داد.

برگزاري جلسه سخنراني مهندس باهنر در دانشگاه برگزاري جلسه سخنراني مهندس باهنر در دانشگاه برگزاري جلسه سخنراني مهندس باهنر در دانشگاه برگزاري جلسه سخنراني مهندس باهنر در دانشگاه