دانشگاه ایلام بعنوان یکی از سه دانشگاه برتر در زمینه اعزام کاروانهای راهیان نور دانشجویی انتخاب گردید

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه طی مراسمی که در ساختمان وزارت علوم، با حضور دکتر دانشجو مقام عالی وزارت علوم و معاونین ایشان برگزار گردید، از دانشگاه ایلام بعنوان یکی از سه دانشگاه برتر کشور در زمینه اعزام کاروانهای راهیان نور دانشجویی تقدیر بعمل آمد.

بنابر این گزارش: دکتر دانشجو وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری با تقدیم لوح سپاسی از دکتر علی محمدی ریاست دانشگاه به جهت فراهم نمودن زمینه حضور مشتاقان جبهه­ های پر افتخار هشت سال حماسه و ترویج فرهنگ دفاع مقدس در قالب کاروان­های راهیان نور دانشجویی تقدیر بعمل آوردند.