دانشگاه ایلام بعنوان یکی از سه دانشگاه برتر در زمینه اعزام کاروانهای راهیان نور دانشجویی انتخاب گردید

بنا به گزارش روابط عمومي دانشگاه طي مراسمي که در ساختمان وزارت علوم، با حضور دکتر دانشجو مقام عالي وزارت علوم و معاونين ايشان برگزار گرديد، از دانشگاه ايلام بعنوان يکي از سه دانشگاه برتر کشور در زمينه اعزام کاروانهاي راهيان نور دانشجويي تقدير بعمل آمد.

بنابر اين گزارش: دکتر دانشجو وزير محترم علوم، تحقيقات و فناوري با تقديم لوح سپاسي از دکتر علي محمدي رياست دانشگاه به جهت فراهم نمودن زمينه حضور مشتاقان جبهه­ هاي پر افتخار هشت سال حماسه و ترويج فرهنگ دفاع مقدس در قالب کاروان­هاي راهيان نور دانشجويي تقدير بعمل آوردند.