حضور کارکنان بسیجی دانشگاه در اجتماع عظیم بسیجیان عاشورایی ایلام

به گزارش خبرنگار روابط عمومی روز گذشته کارکنان بسیجی دانشگاه ایلام در کنار آحاد بسیجیان ایلامی در حرکتی همگانی حضور خود را با گردهمایی و اجتماع عظیم در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) شهر ایلام به نمایش گذاشتند. اجتماع چند هزار نفری بسیجیان عاشورایی استان ایلام با حضور مسئولان محلی و استانی در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) شهر ایلام برگزار شد. در سالروز تأسیس بسیج به فرمان تاریخی امام راحل (ره) در ایلام با حال و هوایی معنوی و به یاد ماندنی، حضور بسیجیان گردان های بزرگ عاشورا و الزهرا(س) در این تجمع به چشم می خورد. این روز تاریخی با حضور فعال جامعه بسیجی استان ایلام که بیش از 64 درصد از مردم ایلام بسیجی هستند گرامی داشته شد و بسیجیان برای تجدید پیمان و بستن عهدی محکم تر گرد هم آمدند. حضور همه مسئولان استانی در کنار مردم و کارکنان بسیجی نیز نکته ای بود که به چشم می خورد؛ جامعه بسیج اساتید، بسیج پزشکی، بسیج ورزشکاران، دانشجویان بسیجی، همه و همه در این روز وظیفه خود را که حضور در صحنه بود به خوبی انجام دادند.