حضور کارکنان بسیجی دانشگاه در اجتماع عظیم بسیجیان عاشورایی ایلام

به گزارش خبرنگار روابط عمومي روز گذشته کارکنان بسيجي دانشگاه ايلام در کنار آحاد بسيجيان ايلامي در حرکتي همگاني حضور خود را با گردهمايي و اجتماع عظيم در مصلي بزرگ امام خميني (ره) شهر ايلام به نمايش گذاشتند. اجتماع چند هزار نفري بسيجيان عاشورايي استان ايلام با حضور مسئولان محلي و استاني در مصلي بزرگ امام خميني (ره) شهر ايلام برگزار شد. در سالروز تأسيس بسيج به فرمان تاريخي امام راحل (ره) در ايلام با حال و هوايي معنوي و به ياد ماندني، حضور بسيجيان گردان هاي بزرگ عاشورا و الزهرا(س) در اين تجمع به چشم مي خورد. اين روز تاريخي با حضور فعال جامعه بسيجي استان ايلام که بيش از 64 درصد از مردم ايلام بسيجي هستند گرامي داشته شد و بسيجيان براي تجديد پيمان و بستن عهدي محکم تر گرد هم آمدند. حضور همه مسئولان استاني در کنار مردم و کارکنان بسيجي نيز نکته اي بود که به چشم مي خورد؛ جامعه بسيج اساتيد، بسيج پزشکي، بسيج ورزشکاران، دانشجويان بسيجي، همه و همه در اين روز وظيفه خود را که حضور در صحنه بود به خوبي انجام دادند.