برگزاری جلسه ستاد مهر ویژه ثبت نام دانشجویان ورودی جدید دانشگاه

جلسه ستاد مهر ویژه ثبت نام دانشجویان ورودی جدید دانشگاه با حضور معاونین، روساء و معاونین آموزشی دانشکده­ها، مدیرکل آموزشی، مدیر امور اداری، مدیر روابط عمومی، مدیر امور دانشجویی و  مدیر حراست صبح روز سه شنبه 5/6/92 در محل سالن جلسات حوزه ریاست برگزار گردید.

در این جلسه هماهنگی­ها و تصمیمات لازم برای ثبت نام دانشجویان ورودی جدید دانشگاه در زمینه زمان ثبت نام، اسکان دانشجویان و خانواده های آنان، اطلاع رسانی روند ثبت نام و مکان ثبت نام اتخاذ گردید.

بر این اساس زمان ثبت نام دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد روزهای شنبه، یک­شنبه و سه شنبه مورخ 12/10/9 شهریور و زمان ثبت نام دانشجویان مقطع دکتری روزهای یک شنبه، دوشنبه و سه شنبه مورخ 19/18/17 شهریور و زمان ثبت نام دانشجویان مقطع کاردانی و کارشناسی روزهای یک شنبه الی چهارشنبه مورخ 27 الی 24 شهریور ماه خواهد بود.

برگزاري جلسه ستاد مهر ويژه ثبت نام دانشجويان ورودي جديد دانشگاه برگزاري جلسه ستاد مهر ويژه ثبت نام دانشجويان ورودي جديد دانشگاه برگزاري جلسه ستاد مهر ويژه ثبت نام دانشجويان ورودي جديد دانشگاه