برگزاری جلسه ستاد مهر ویژه ثبت نام دانشجویان ورودی جدید دانشگاه

جلسه ستاد مهر ويژه ثبت نام دانشجويان ورودي جديد دانشگاه با حضور معاونين، روساء و معاونين آموزشي دانشکده­ها، مديرکل آموزشي، مدير امور اداري، مدير روابط عمومي، مدير امور دانشجويي و  مدير حراست صبح روز سه شنبه 5/6/92 در محل سالن جلسات حوزه رياست برگزار گرديد.

در اين جلسه هماهنگي­ها و تصميمات لازم براي ثبت نام دانشجويان ورودي جديد دانشگاه در زمينه زمان ثبت نام، اسکان دانشجويان و خانواده هاي آنان، اطلاع رساني روند ثبت نام و مکان ثبت نام اتخاذ گرديد.

بر اين اساس زمان ثبت نام دانشجويان مقطع کارشناسي ارشد روزهاي شنبه، يک­شنبه و سه شنبه مورخ 12/10/9 شهريور و زمان ثبت نام دانشجويان مقطع دکتري روزهاي يک شنبه، دوشنبه و سه شنبه مورخ 19/18/17 شهريور و زمان ثبت نام دانشجويان مقطع کارداني و کارشناسي روزهاي يک شنبه الي چهارشنبه مورخ 27 الي 24 شهريور ماه خواهد بود.