اسامی 12دانشگاه برتر فرهنگی کشور/ دانشگاه در لیست قرار گرفت

با انتشار دومین کارنامه فرهنگی دانشگاهها تا پایان هفته جاری، اسامی 12 دانشگاه کشور به عنوان نامزدهای برتر این کارنامه اعلام شد.احمد علمشاهی در گفتگو با خبرنگار مهر، اضافه کرد: طی ارزیابی فرهنگی صورت گرفته از دانشگاههای دولتی در سال تحصیلی گذشته، برترین دانشگاهها در شاخصهای فرهنگی و بررسیهای به عمل آمده از طریق گزارشهای ارسالی معرفی شدند.

وی از نامزدی 12 دانشگاه کشور در این زمینه خبر داد و گفت: دانشگاههای صنعتی اراک، تربت حیدریه، سلمان فارسی،ایلام، صنعتی شیراز، هنر اسلامی تبریز، شاهد، شهید مدنی آذربایجان، محقق اردبیلی، علم و صنعت ایران، صنعتی اصفهان و فردوسی مشهد نامزدهای دریافت جایزه بهترین دانشگاه در حوزه فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی هستند.به گفته مدیرکل نظارت و ارزیابی فرهنگی وزارت علوم، ارائه نسخه اولیه این کارنامه و همچنین معرفی 4 دانشگاه برتر از میان 12 نامزد اعلام شده تا پایان هفته جاری صورت می گیرد.علمشاهی خاطرنشان کرد که بررسی عملکرد دانشگاهها از مهر سال گذشته تا مردادماه امسال صورت گرفته است.