اسامی 12دانشگاه برتر فرهنگی کشور/ دانشگاه در لیست قرار گرفت

با انتشار دومين کارنامه فرهنگي دانشگاهها تا پايان هفته جاري، اسامي 12 دانشگاه کشور به عنوان نامزدهاي برتر اين کارنامه اعلام شد.احمد علمشاهي در گفتگو با خبرنگار مهر، اضافه کرد: طي ارزيابي فرهنگي صورت گرفته از دانشگاههاي دولتي در سال تحصيلي گذشته، برترين دانشگاهها در شاخصهاي فرهنگي و بررسيهاي به عمل آمده از طريق گزارشهاي ارسالي معرفي شدند.

وي از نامزدي 12 دانشگاه کشور در اين زمينه خبر داد و گفت: دانشگاههاي صنعتي اراک، تربت حيدريه، سلمان فارسي،ايلام، صنعتي شيراز، هنر اسلامي تبريز، شاهد، شهيد مدني آذربايجان، محقق اردبيلي، علم و صنعت ايران، صنعتي اصفهان و فردوسي مشهد نامزدهاي دريافت جايزه بهترين دانشگاه در حوزه فعاليتهاي فرهنگي و اجتماعي هستند.به گفته مديرکل نظارت و ارزيابي فرهنگي وزارت علوم، ارائه نسخه اوليه اين کارنامه و همچنين معرفي 4 دانشگاه برتر از ميان 12 نامزد اعلام شده تا پايان هفته جاري صورت مي گيرد.علمشاهي خاطرنشان کرد که بررسي عملکرد دانشگاهها از مهر سال گذشته تا مردادماه امسال صورت گرفته است.