انجمن علمی دانشجویی زیست شناسی و جنگل و مرتع در پنجمین جشنواره ملی حرکت موفق به کسب مقام شدند

پنجمین جشنواره ملی حرکت با اجرای مراسم اختتامیه و معرفی برگزیدگان در تالار ابوریحان بیرونی دانشگاه شهید بهشتی به کار خود پایان داد.

جوایز جشنواره در بخش های تالیف و ترجمه کتاب، فعالیت های آموزشی، کارآفرینی، افتخار آفرینی، ‌مسابقات علمی و فناورانه، همکاران و دبیران، پژوهش، انجمن های علمی برگزیده ،‌نشریات ،‌فعالیت های ترویجی، اختراع و نوآوری و استادان نمونه به برگزیدگان اهدا شد.

در این مراسم از 33  نفر از یاری دهندگان انجمن های علمی و 5 شرکت و موسسه حامی انجمن های علمی و فناوری نیز قدردانی شد.

در این جشنواره انجمن علمی  دانشجویی زیست شناسی و جنگل و مرتع  موفق به کسب عنوان جایزه و لوح تقدیر گردیدند