انجمن علمی دانشجویی زیست شناسی و جنگل و مرتع در پنجمین جشنواره ملی حرکت موفق به کسب مقام شدند

پنجمين جشنواره ملي حرکت با اجراي مراسم اختتاميه و معرفي برگزيدگان در تالار ابوريحان بيروني دانشگاه شهيد بهشتي به کار خود پايان داد.

جوايز جشنواره در بخش هاي تاليف و ترجمه کتاب، فعاليت هاي آموزشي، کارآفريني، افتخار آفريني، ‌مسابقات علمي و فناورانه، همکاران و دبيران، پژوهش، انجمن هاي علمي برگزيده ،‌نشريات ،‌فعاليت هاي ترويجي، اختراع و نوآوري و استادان نمونه به برگزيدگان اهدا شد.

در اين مراسم از 33  نفر از ياري دهندگان انجمن هاي علمي و 5 شرکت و موسسه حامي انجمن هاي علمي و فناوري نيز قدرداني شد.

در اين جشنواره انجمن علمي  دانشجويي زيست شناسي و جنگل و مرتع  موفق به کسب عنوان جايزه و لوح تقدير گرديدند