برنامه های دانشگاه در هفته دفاع مقدس توسط مدیرکل امور فرهنگی تشریح شد

دکتر علیرضا شوهانی مدیرکل امور فرهنگی دانشگاه در گفتگو با خبر نگار روابط عمومی با تبریک هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی جدید گفت: در راستای گرامیداشت حماسه­های دفاع مقدس برنامه­های متنوعی در سطح دانشگاه در حال انجام است  و تمام سعی خود را خواهیم نمود که این برنامه­ها به نحو احسن انجام شود.

در این راستا با هماهنگی لازم با بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس بسته­های فرهنگی دریافت کرده­ایم که در اختیار  دانشجویان ورودی جدید قرار می­گیرد.

دکتر شوهانی افزود: با چاپ  و نصب بنر و پوستر  در محوطه محل ثبت نام دانشجویان ورودی جدید سعی شده است تا این عزیزان با گوشه­هایی از رشادتهای دفاع مقدس و علی الخصوص در استان ایلام آشنا شوند.

همچنین با هماهنگی بعمل آمده اردوی جهادی خواهران بسیجی دانشگاه به منطقه محروم گور طوطی  انجام گرفت .