برنامه های دانشگاه در هفته دفاع مقدس توسط مدیرکل امور فرهنگی تشریح شد

دکتر عليرضا شوهاني مديرکل امور فرهنگي دانشگاه در گفتگو با خبر نگار روابط عمومي با تبريک هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصيلي جديد گفت: در راستاي گراميداشت حماسه­هاي دفاع مقدس برنامه­هاي متنوعي در سطح دانشگاه در حال انجام است  و تمام سعي خود را خواهيم نمود که اين برنامه­ها به نحو احسن انجام شود.

در اين راستا با هماهنگي لازم با بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس بسته­هاي فرهنگي دريافت کرده­ايم که در اختيار  دانشجويان ورودي جديد قرار مي­گيرد.

دکتر شوهاني افزود: با چاپ  و نصب بنر و پوستر  در محوطه محل ثبت نام دانشجويان ورودي جديد سعي شده است تا اين عزيزان با گوشه­هايي از رشادتهاي دفاع مقدس و علي الخصوص در استان ايلام آشنا شوند.

همچنين با هماهنگي بعمل آمده اردوي جهادي خواهران بسيجي دانشگاه به منطقه محروم گور طوطي  انجام گرفت .