گزارش برگزاری مراسم روز دامپزشک

به مناسبت بزرگداشت 14 مهر، روز ملی دامپزشکی مراسمی با حضور دکتر پوراشرف معاون پژوهشی  و فناوری، اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشکده  پیرا دامپزشکی در آمفی تئاتر دانشکده برگزار گردید.

در ابتدای مراسم آقای دکتر چراغی رئیس دانشکده پیرادامپزشکی ضمن خیر مقدم و خوشامدگویی به حاضران، این روز را به همه کسانی که در عرصه دامپزشکی فعالیت دارند و به حاضران در جلسه تبریک گفت، سپس به بیان اهمیت موضوع دامپزشکی در دو بعد تاریخی و اجتماعی پرداخت و در ادامه  نقش دامپزشکی در دنیای امروز در زمینه های بهداشت عمومی ، سلامت انسان و دا ، بیماری مشترک و نوپدید و ... به بحث گذاشت.

دکتر چراغی  در پایان توجه مسئولین و تصمیم گیرندگان  به اهمیت دامپزشکی و نقش محوری آن در امنیت اجتماعی و سیاسی کشورها را حائز اهمیت دانست .

در ادامه مراسم آقای دکتر علی لوئی منفرد مدیر گروه دامپزشکی  ضمن تبریک این روز بزرگ، به تاریخچه دامپزشکی در جهان و ایران و چالش های پیش روی آن پرداخت و همچینین به اهمیت دام و دامپزشکی در آیات و روایات اشاره نمودند .

در پایان مراسم جوایزی به رسم یادبود به دانشجویان برتر دانشکده اعطا شد.