گزارش برگزاری مراسم روز دامپزشک

به مناسبت بزرگداشت 14 مهر، روز ملي دامپزشکي مراسمي با حضور دکتر پوراشرف معاون پژوهشي  و فناوري، اعضاي هيات علمي، کارکنان و دانشجويان دانشکده  پيرا دامپزشکي در آمفي تئاتر دانشکده برگزار گرديد.

در ابتداي مراسم آقاي دکتر چراغي رئيس دانشکده پيرادامپزشکي ضمن خير مقدم و خوشامدگويي به حاضران، اين روز را به همه کساني که در عرصه دامپزشکي فعاليت دارند و به حاضران در جلسه تبريک گفت، سپس به بيان اهميت موضوع دامپزشکي در دو بعد تاريخي و اجتماعي پرداخت و در ادامه  نقش دامپزشکي در دنياي امروز در زمينه هاي بهداشت عمومي ، سلامت انسان و دا ، بيماري مشترک و نوپديد و ... به بحث گذاشت.

دکتر چراغي  در پايان توجه مسئولين و تصميم گيرندگان  به اهميت دامپزشکي و نقش محوري آن در امنيت اجتماعي و سياسي کشورها را حائز اهميت دانست .

در ادامه مراسم آقاي دکتر علي لوئي منفرد مدير گروه دامپزشکي  ضمن تبريک اين روز بزرگ، به تاريخچه دامپزشکي در جهان و ايران و چالش هاي پيش روي آن پرداخت و همچينين به اهميت دام و دامپزشکي در آيات و روايات اشاره نمودند .

در پايان مراسم جوايزي به رسم يادبود به دانشجويان برتر دانشکده اعطا شد.