برگزاری مراسم افتتاحیه نهمین کنفرانس بین المللی آموزش زبان انگلیسی

مراسم افتتاحیه نهمین کنفرانس بین المللی آموزش زبان انگلیسی ایران با حضور دکترعسکری معاون برنامه ریزی­ استانداری،دکترعلی محمدی رئیس دانشگاه،روسای سازمانها،معاونین ،مدیران ،روسای دانشکده ها،مدیران گروه ،اعضای هیات علمی ،دانشجویان وصاحبنظران داخلی وخارجی صبح روز پنج شنبه 21/7/90درمحل سالن آیت اله حیدری برگزارگردید.

درابتدای مراسم دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه  با خیرمقدم به حاضرین وتشکر ازدست اندرکاران برگزاری کنفرانس گفت:زبان پل ارتباطی بین انسانها ونسلها وعامل گسترش علم وتمدن می باشد وزبان انتقال دهنده عواطف واحساسات وفضیلتهای انسانی است واین امر نشانگر جایگاه زبان می باشد.

درادامه دکتر عسکری معاون برنامه ریزی استانداری با تشکر ازبانیان برگزاری کنفرانس  ومجمومعه دانشگاه ایلام از روند برگزاری کنفرانس ابراز خرسندی نمود.

درادامه آقای دکتر غفاری به ایراد سخنرانی پرداخت.