برگزاری مراسم افتتاحیه نهمین کنفرانس بین المللی آموزش زبان انگلیسی

مراسم افتتاحيه نهمين کنفرانس بين المللي آموزش زبان انگليسي ايران با حضور دکترعسکري معاون برنامه ريزي­ استانداري،دکترعلي محمدي رئيس دانشگاه،روساي سازمانها،معاونين ،مديران ،روساي دانشکده ها،مديران گروه ،اعضاي هيات علمي ،دانشجويان وصاحبنظران داخلي وخارجي صبح روز پنج شنبه 21/7/90درمحل سالن آيت اله حيدري برگزارگرديد.

درابتداي مراسم دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه  با خيرمقدم به حاضرين وتشکر ازدست اندرکاران برگزاري کنفرانس گفت:زبان پل ارتباطي بين انسانها ونسلها وعامل گسترش علم وتمدن مي باشد وزبان انتقال دهنده عواطف واحساسات وفضيلتهاي انساني است واين امر نشانگر جايگاه زبان مي باشد.

درادامه دکتر عسکري معاون برنامه ريزي استانداري با تشکر ازبانيان برگزاري کنفرانس  ومجمومعه دانشگاه ايلام از روند برگزاري کنفرانس ابراز خرسندي نمود.

درادامه آقاي دکتر غفاري به ايراد سخنراني پرداخت.