دبیرکنفرانس آموزش زبان انگلیسی:کنفرانس درسطح مطلوبی برگزارشد

دکتررضا خانی روزجمعه در حاشیه برپایی این کنفرانس درگفتگوبا خبرنگارروابط عمومی اظهار داشت:  200 مقاله به صورت پوستر و کارگاه در کنفرانس بین المللی آموزش زبان و ادبیات انگلیسی در ایلام ارائه شد.
وی ادامه داد: مقالات ذکر شده
 شده توسط دانشجویان داخلی و خارجی  ارائه گردیده است.

دکترخانی اضافه کرد: در این کنفرانس دو روزه آخرین دستاوردهای علوم مرتبط با آموزش زبان و ادبیات انگلیسی با حضور اساتید و دانشجویان این رشته در دانشگاه بررسی ‌شد.

دکترخانی تصریح کرد: همچنین در این کنفرانس دانشجویان سراسر کشور و برخی میهمانان خارجی مقالاتی با موضوعات آموزش زبان انگلیسی، استفاده از تکنولوژی آموزش زبان، ارزشیابی، روان‌شناسی، جامعه شناسی، فلسفه و ترجمه زبان ارائه کردند.

دکترخانی افزود: برای اجرا و برپایی این کنفرانس از هفته‌های گذشته برنامه‌ریزی‌های مختلفی با همکاری صمیمانه دانشگاه ایلام تدوین شده است.

وی اضافه کرد: مقامات اجرایی استان و صاحب‌نظران، اساتید داخلی و خارجی میهمان  این کنفرانس بودند.