دبیرکنفرانس آموزش زبان انگلیسی:کنفرانس درسطح مطلوبی برگزارشد

دکتررضا خاني روزجمعه در حاشيه برپايي اين کنفرانس درگفتگوبا خبرنگارروابط عمومي اظهار داشت:  200 مقاله به صورت پوستر و کارگاه در کنفرانس بين المللي آموزش زبان و ادبيات انگليسي در ايلام ارائه شد.
وي ادامه داد: مقالات ذکر شده
 شده توسط دانشجويان داخلي و خارجي  ارائه گرديده است.

دکترخاني اضافه کرد: در اين کنفرانس دو روزه آخرين دستاوردهاي علوم مرتبط با آموزش زبان و ادبيات انگليسي با حضور اساتيد و دانشجويان اين رشته در دانشگاه بررسي ‌شد.

دکترخاني تصريح کرد: همچنين در اين کنفرانس دانشجويان سراسر کشور و برخي ميهمانان خارجي مقالاتي با موضوعات آموزش زبان انگليسي، استفاده از تکنولوژي آموزش زبان، ارزشيابي، روان‌شناسي، جامعه شناسي، فلسفه و ترجمه زبان ارائه کردند.

دکترخاني افزود: براي اجرا و برپايي اين کنفرانس از هفته‌هاي گذشته برنامه‌ريزي‌هاي مختلفي با همکاري صميمانه دانشگاه ايلام تدوين شده است.

وي اضافه کرد: مقامات اجرايي استان و صاحب‌نظران، اساتيد داخلي و خارجي ميهمان  اين کنفرانس بودند.