دیدارهیات رئیسه دانشگاه بانماینده ولی فقیه دراستان وامام جمعه ایلام

دیدار هیات رئیسه  دانشگاه  با حجه الاسلام لطفی نماینده ولی فقیه دراستان وامام جمعه ایلام صبح روز پنج شنبه 7/7/90 درمحل دفتر امام جمعه برگزار گردید.

درابتدای این نشست دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه با گرامیداشت هفته دفاع مقدس وتبریک آغاز سال تحصیلی جدیدگفت: با وجود دشمنی های کینه توزانه  استکباربا انقلاب اسلامی  ووجود انواع تحریمها وتهدیدها جوانان ایران اسلامی به رهبری الهی حضرت امام خمینی (ره) دردوران دفاع مقدس با ایثاروشجاعت خود ابهت استکبار راشکستند وباعث سرافرازی ملت ایران درصحنه جهانی شدند..

وی افزود :ایستادگی دیروز ملت ایران دردفاع مقدس ، پیشرفت  معیرالعقول را در عرصه های علمی وفناوری به ارمغان آورده است .

دکتر علی محمدی تاکید کرد:امید است تحت رهبری مدبرانه مقام معظم رهبری بتوانیم به قله های رفیع پیشرفت وتوسعه دست یابیم .

رئیس دانشگاه درادامه گزارش مختصری ازروند پشرفت دانشگاه در بخشهای دانشجویی،آموزشی،پژوهشی فرهنگی ،عمرانی واداری ومالی ارائه ­داد.

درادامه حجه الاسلام لطفی نماینده ولی فقیه دراستان وامام جمعه ایلام با تبریک هفته دفاع مقدس وآغاز سال تحصیلی جدیدبرتوجه جدی به دانشگاهها برای رشد وتوسعه کشور تاکیدکرد.