دیدارهیات رئیسه دانشگاه بانماینده ولی فقیه دراستان وامام جمعه ایلام

ديدار هيات رئيسه  دانشگاه  با حجه الاسلام لطفي نماينده ولي فقيه دراستان وامام جمعه ايلام صبح روز پنج شنبه 7/7/90 درمحل دفتر امام جمعه برگزار گرديد.

درابتداي اين نشست دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه با گراميداشت هفته دفاع مقدس وتبريک آغاز سال تحصيلي جديدگفت: با وجود دشمني هاي کينه توزانه  استکباربا انقلاب اسلامي  ووجود انواع تحريمها وتهديدها جوانان ايران اسلامي به رهبري الهي حضرت امام خميني (ره) دردوران دفاع مقدس با ايثاروشجاعت خود ابهت استکبار راشکستند وباعث سرافرازي ملت ايران درصحنه جهاني شدند..

وي افزود :ايستادگي ديروز ملت ايران دردفاع مقدس ، پيشرفت  معيرالعقول را در عرصه هاي علمي وفناوري به ارمغان آورده است .

دکتر علي محمدي تاکيد کرد:اميد است تحت رهبري مدبرانه مقام معظم رهبري بتوانيم به قله هاي رفيع پيشرفت وتوسعه دست يابيم .

رئيس دانشگاه درادامه گزارش مختصري ازروند پشرفت دانشگاه در بخشهاي دانشجويي،آموزشي،پژوهشي فرهنگي ،عمراني واداري ومالي ارائه ­داد.

درادامه حجه الاسلام لطفي نماينده ولي فقيه دراستان وامام جمعه ايلام با تبريک هفته دفاع مقدس وآغاز سال تحصيلي جديدبرتوجه جدي به دانشگاهها براي رشد وتوسعه کشور تاکيدکرد.