برگزاری مراسم تودیع ومعارفه مسئول اموردانتشجویان شاهدوایثارگر

مراسم تودیع آقای دکتر احمدی ومعارفه آقای حاجی زاده مسئول اموردانشجویان شاهدوایثارگربا حضوردکتر علی­ محمدی ­رئیس­ دانشگاه،آقای ­روشنی ­ر­ئیس ­بنیادشهیدوامورایثارگران ­استان،معاونین­،مدیران ­وجمعی ازدانشجویان صبح روز شنبه 16/7/90درمحل  سالن اجتماعات دانشکده ادبیات وعلوم انسانی برگزارگردید.

درابتدای مراسم دکترسیاری معاون فرهنگی واجتماعی دانشگاه با تبریک فرارسیدن ولادت باسعادت امام ­رضا (ع)  درسخنان کوتاهی مقدم میهمانان وحاضرین درجلسه راگرامی داشت.

درادامه دکترعلی محمدی رئیس دانشگاه با تبریک آغازسال تحصیلی جدید وفرارسیدن ولادت حضرت امام رضا(ع) وخیرمقدم به ریاست بنیادشهید استان ودانشجویان گفت:دراینجالازم می دانم اززحمات آقای دکتر احمدی مسئول اسبق امور دانشجویان شاهدوایثارگر کمال تقدیر وتشکر را داشته باشم وهمچنین برای آقای حاجی زاده سرپرست جدید آرزوی موفقیت دارم.

رئیس دانشگاه درادامه افزود:ازمسئول جدید اموردانشجویان شاهد وایثارگر انتظار دارم بادقت وبرنامه ریزی بر امور این حوزه تمرکز داشته باشد تاشاهد ارتقاء سطح علمی دانشجویان باشیم.

دکترعلی محمدی درادامه به بیان انتظارات خود درارتباط با دانشجویان شاهدوایثارگر،بنیادشهید استان ورئیس امور دانشجویان شاهد وایثارگر دانشگاه پرداخت وگفت :

ازدانشجویان معزز شاهد وایثارگر دانشگاه انتظاراتی به شرح ذیل دارم:

-        حضور بیشتر درجلسلات

-        حضوربیشتردانشجویان درکلاسهای آموزشی ومراسمات مذهبی

-        حضوربیشتردانشجویان درتصمیم گیری ها

-        تلاش برای چاپ مقالات علمی

-        توجه به دروس آموزشی وارتقاء رتبه دانشجویی

-        شرکت درکانونها ،انجمن های علمی وبسیج دانشجویی

-        پرداختن به ورزش

دکتر علمی محمدی درادامه افزود:ازمسئول امور دانشجویان شاهد وایثارگر­خواهانم ­شورای ­امور دانشجویان شاهد وایثارگر دانشگاه را با حضور نماینده بنیاد شهید استان،نماینده دانشجویان برادر،نماینده دانشجویان خواهر،نماینده اساتید مشاور وشخص مسئول امر دانشجویان شاهد وایثارگر تشکیل دهد ودر این شورا کارهایی را به شرح ذیل پی گیری نماید:

-        برنامه ریزی برای هرنیم سال تحصیلی

-        بررسی مشکلات مختلف دانشجویان،

-        بررسی فعالیتهای فوق برنامه دانشجویان

-        تشکیل کلاسهای آموزشی

دکتر علی محمدی  همچنین بر ارائه گزارش ماهیانه ،ارتباط موثر با بنیادشهید استان،حضور دراردوهای هفتگی­ وشناسایی دانشجویان فعال وممتازازطرف مسئول دانشجویان امور شاهد وایثارگر تاکید کرد.

دکتر علی محمدی در ارتباط با انتظارات  خوداز بنیاد شهید استان گفت:انتظار دارم بنیادشهید به وظایف مقرره خود به طور کامل وجامع عمل نموده وبرامور دانشجویان شاهدوایثارگر تمرکزبیشتری داشته باشد .

درادامه آقای احمدی مسئول اسبق  وآقای حاجی زاده مسئول جدید امور دانشجویان شاهد وایثارگر وآقای روشنی رئیس بنیاد شهید وایثارگران استان به ایراد سخنرانی پرداختند.

درادامه با اهداء جوایزی از دانشجویان ممتاز شاهد وایثارگر تقدیربعمل آمد.