برگزاری مراسم تودیع ومعارفه مسئول اموردانتشجویان شاهدوایثارگر

مراسم توديع آقاي دکتر احمدي ومعارفه آقاي حاجي زاده مسئول اموردانشجويان شاهدوايثارگربا حضوردکتر علي­ محمدي ­رئيس­ دانشگاه،آقاي ­روشني ­ر­ئيس ­بنيادشهيدوامورايثارگران ­استان،معاونين­،مديران ­وجمعي ازدانشجويان صبح روز شنبه 16/7/90درمحل  سالن اجتماعات دانشکده ادبيات وعلوم انساني برگزارگرديد.

درابتداي مراسم دکترسياري معاون فرهنگي واجتماعي دانشگاه با تبريک فرارسيدن ولادت باسعادت امام ­رضا (ع)  درسخنان کوتاهي مقدم ميهمانان وحاضرين درجلسه راگرامي داشت.

درادامه دکترعلي محمدي رئيس دانشگاه با تبريک آغازسال تحصيلي جديد وفرارسيدن ولادت حضرت امام رضا(ع) وخيرمقدم به رياست بنيادشهيد استان ودانشجويان گفت:دراينجالازم مي دانم اززحمات آقاي دکتر احمدي مسئول اسبق امور دانشجويان شاهدوايثارگر کمال تقدير وتشکر را داشته باشم وهمچنين براي آقاي حاجي زاده سرپرست جديد آرزوي موفقيت دارم.

رئيس دانشگاه درادامه افزود:ازمسئول جديد اموردانشجويان شاهد وايثارگر انتظار دارم بادقت وبرنامه ريزي بر امور اين حوزه تمرکز داشته باشد تاشاهد ارتقاء سطح علمي دانشجويان باشيم.

دکترعلي محمدي درادامه به بيان انتظارات خود درارتباط با دانشجويان شاهدوايثارگر،بنيادشهيد استان ورئيس امور دانشجويان شاهد وايثارگر دانشگاه پرداخت وگفت :

ازدانشجويان معزز شاهد وايثارگر دانشگاه انتظاراتي به شرح ذيل دارم:

-        حضور بيشتر درجلسلات

-        حضوربيشتردانشجويان درکلاسهاي آموزشي ومراسمات مذهبي

-        حضوربيشتردانشجويان درتصميم گيري ها

-        تلاش براي چاپ مقالات علمي

-        توجه به دروس آموزشي وارتقاء رتبه دانشجويي

-        شرکت درکانونها ،انجمن هاي علمي وبسيج دانشجويي

-        پرداختن به ورزش

دکتر علمي محمدي درادامه افزود:ازمسئول امور دانشجويان شاهد وايثارگر­خواهانم ­شوراي ­امور دانشجويان شاهد وايثارگر دانشگاه را با حضور نماينده بنياد شهيد استان،نماينده دانشجويان برادر،نماينده دانشجويان خواهر،نماينده اساتيد مشاور وشخص مسئول امر دانشجويان شاهد وايثارگر تشکيل دهد ودر اين شورا کارهايي را به شرح ذيل پي گيري نمايد:

-        برنامه ريزي براي هرنيم سال تحصيلي

-        بررسي مشکلات مختلف دانشجويان،

-        بررسي فعاليتهاي فوق برنامه دانشجويان

-        تشکيل کلاسهاي آموزشي

دکتر علي محمدي  همچنين بر ارائه گزارش ماهيانه ،ارتباط موثر با بنيادشهيد استان،حضور دراردوهاي هفتگي­ وشناسايي دانشجويان فعال وممتازازطرف مسئول دانشجويان امور شاهد وايثارگر تاکيد کرد.

دکتر علي محمدي در ارتباط با انتظارات  خوداز بنياد شهيد استان گفت:انتظار دارم بنيادشهيد به وظايف مقرره خود به طور کامل وجامع عمل نموده وبرامور دانشجويان شاهدوايثارگر تمرکزبيشتري داشته باشد .

درادامه آقاي احمدي مسئول اسبق  وآقاي حاجي زاده مسئول جديد امور دانشجويان شاهد وايثارگر وآقاي روشني رئيس بنياد شهيد وايثارگران استان به ايراد سخنراني پرداختند.

درادامه با اهداء جوايزي از دانشجويان ممتاز شاهد وايثارگر تقديربعمل آمد.