دکتر رضوانی: با توجه به ارز یابیهای صورت گرفته دانشگاه ایلام نمره بالایی را در برگزاری المپیاد کسب نمود.

دکتررضوانی معاون مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم ،تحقیقات وفناوری درگفتگو با خبرنگار روابط عمومی با بیان مطلب فوق گفت:دانشگاه ایلام ،دانشگاهی درحال توسعه است وبرای رسیدن به قله های رفیع موفقیت نیازمند تلاش ،وحدت ،همکاری وهمدلی همه دست اندرکاران دانشگاه اهم از هیات رئیسه ،اعضای هیات علمی ،کارکنان ونیروهای خدماتی می باشدویکی از روشهای رسیدن به توسعه استفاده از ظرفیتهای دانشگاه در برگزاری رویدادهای ورزشی ، فرهنگی وپژوهشی است.

دکتررضوانی افزود : درهمین راستا برگزاری اولین المپیاد ورزشهای همگانی وتفریحی دانشجویان پسر دانشگاهها وموسسات آموزش عالی سراسرکشوراز جمله اقداماتی است که دانشگاه را در بوته آزمایش قرارداده تا بتواند نحوه وحدت وهمکاری پرسنل دانشگاه را مورد آزمایش قراردهد.

دکتررضوانی تاکید کرد:خوشبختانه با توجه به علاقه ،توانمندی وپشتکار همکاران محترم در دانشگاه ایلام برای برگزاری این رویدادملی  به خوبی توانستند تا از ظرفیتهای موجود دربخشهای مختلف استفاده نمایند وبا توجه به ارز یابیهای صورت گرفته نمره بالایی را در برگزاری المپیاد کسب نمایند وامیدواریم برگزاری این رویدادگامی در جهت استفاده هرچه بیشتر از ظرفیتهای موجود دانشگاه شودوشاهد روزی باشیم که دانشگاه ایلام برگزار کننده رویدادهای  ملی در عرصه ورزش دانشگاهها وسایر مقوله ها باشد.

دکتررضوانی درپایان با تشکر از زحمات رئیس دانشگاه گفت:در پایان لازم است از مساعدتهای بی شائبه جناب آقای دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه ودکتر بگ محمدی سرپرست کل المپیاد کمال تشکر را داشته باشم وامیدواریم که اجر تلاش ،کوشش وزحمات این عزیزان را خداوند منان جبران نماید.