دکتر رضوانی: با توجه به ارز یابیهای صورت گرفته دانشگاه ایلام نمره بالایی را در برگزاری المپیاد کسب نمود.

دکتررضواني معاون مديرکل تربيت بدني وزارت علوم ،تحقيقات وفناوري درگفتگو با خبرنگار روابط عمومي با بيان مطلب فوق گفت:دانشگاه ايلام ،دانشگاهي درحال توسعه است وبراي رسيدن به قله هاي رفيع موفقيت نيازمند تلاش ،وحدت ،همکاري وهمدلي همه دست اندرکاران دانشگاه اهم از هيات رئيسه ،اعضاي هيات علمي ،کارکنان ونيروهاي خدماتي مي باشدويکي از روشهاي رسيدن به توسعه استفاده از ظرفيتهاي دانشگاه در برگزاري رويدادهاي ورزشي ، فرهنگي وپژوهشي است.

دکتررضواني افزود : درهمين راستا برگزاري اولين المپياد ورزشهاي همگاني وتفريحي دانشجويان پسر دانشگاهها وموسسات آموزش عالي سراسرکشوراز جمله اقداماتي است که دانشگاه را در بوته آزمايش قرارداده تا بتواند نحوه وحدت وهمکاري پرسنل دانشگاه را مورد آزمايش قراردهد.

دکتررضواني تاکيد کرد:خوشبختانه با توجه به علاقه ،توانمندي وپشتکار همکاران محترم در دانشگاه ايلام براي برگزاري اين رويدادملي  به خوبي توانستند تا از ظرفيتهاي موجود دربخشهاي مختلف استفاده نمايند وبا توجه به ارز يابيهاي صورت گرفته نمره بالايي را در برگزاري المپياد کسب نمايند واميدواريم برگزاري اين رويدادگامي در جهت استفاده هرچه بيشتر از ظرفيتهاي موجود دانشگاه شودوشاهد روزي باشيم که دانشگاه ايلام برگزار کننده رويدادهاي  ملي در عرصه ورزش دانشگاهها وساير مقوله ها باشد.

دکتررضواني درپايان با تشکر از زحمات رئيس دانشگاه گفت:در پايان لازم است از مساعدتهاي بي شائبه جناب آقاي دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه ودکتر بگ محمدي سرپرست کل المپياد کمال تشکر را داشته باشم واميدواريم که اجر تلاش ،کوشش وزحمات اين عزيزان را خداوند منان جبران نمايد.