گزارش اختتامیه اولین المپیاد ورزشهای همگانی وتفریحی دانشجویان

مراسم  اختتامیه اولین المپیاد ورزشهای همگانی وتفریحی دانشجویان پسر دانشگاهها وموسسات آموزش عالی سراسرکشور شب پنج شنبه 30/4/90 با حضور دکتر رضوانی معاون مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم ،تحقیقات وفناوری ،دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه ،حجه الاسلام هاشمی معاون نهادنمایندگی مقام معظم رهبری ،دکتر بگ محمدی معاون دانشجویی وجمع زیادی از شرکت کنندگان در محل سالن آیت اله حیدری برگزار گردید.

در ابتدای مراسم دکتر بگ محمدی معاون دانشجویی دانشگاه وسرپرست کل المپیاد با ابراز رضایت ازروند برگزاری المپیاد گفت:تاکنون  توجه کافی به ورزشهای همگانی صورت نگرفته بود، اما بدرستی  وزارت علوم با دقت ودر راستای وظیفه خود مبنی برفرهنگ سازی وبستر سازی عمل کرد وموجبات برگزاری این المپیادرا فراهم نمود که امیدواریم این روند ادامه پیدا نماید .

دکتر بگ محمدی در ادامه گزارش کوتاهی از روند کار کمیته ها ارائه نمود.

در ادامه دکتر رضوانی معاون مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم ،تحقیقات وفناوری با تقدیر از میزبانی خوب دانشگاه ایلام گفت:از همه دست اندر کاران برگزاری المپیاد کمال تقدیر وتشکر را دارم وخداوند را شاکریم که این المپیاد  به نحواحسن برگزارشد.

دکتر رضوانی افزود: هر مسابقه کارگاه ویژ ه ای بود واز همه دانشجویان خواستاریم مبلغان خوبی برای المپیادباشند.

دکتر رضوانی تاکید کرد :ما سعی داریم فعالیتهای ورزشی در دانشگاهها بین اعضای هیات علمی ،کارکنان ودانشجویان راتوسعه دهیم وامیدواریم ما به مرحله ای برسیم که هیچ بهانه ای برای ورزش نکردن نداشته باشیم .

دکتر رضوانی درادامه به بیان ارزیابی صورت گرفته ازروند المپیادپرداخت وگفت:در ارزیابی صورت گرفته از دانشجویان حاضر در المپیاد 90درصد از دانشگاه ایلام وشهر ایلام اعلام رضایت داشتندوهمچنین 90درصد از مراسم افتتاحیه ابراز رضایت نمودند.

دکتر رضوانی افزود :85درصد دانشجویان از اجرای المپیاد،90درصد از برنامه های فرهنگی انجام گرفته و95 درصد ازامور فننی المپیاد ابراز رضایت کردند.

در پایان مراسم به برگزیدگان المپیاد جوایزی اهداء گردید.