گزارش اختتامیه اولین المپیاد ورزشهای همگانی وتفریحی دانشجویان

مراسم  اختتاميه اولين المپياد ورزشهاي همگاني وتفريحي دانشجويان پسر دانشگاهها وموسسات آموزش عالي سراسرکشور شب پنج شنبه 30/4/90 با حضور دکتر رضواني معاون مديرکل تربيت بدني وزارت علوم ،تحقيقات وفناوري ،دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه ،حجه الاسلام هاشمي معاون نهادنمايندگي مقام معظم رهبري ،دکتر بگ محمدي معاون دانشجويي وجمع زيادي از شرکت کنندگان در محل سالن آيت اله حيدري برگزار گرديد.

در ابتداي مراسم دکتر بگ محمدي معاون دانشجويي دانشگاه وسرپرست کل المپياد با ابراز رضايت ازروند برگزاري المپياد گفت:تاکنون  توجه کافي به ورزشهاي همگاني صورت نگرفته بود، اما بدرستي  وزارت علوم با دقت ودر راستاي وظيفه خود مبني برفرهنگ سازي وبستر سازي عمل کرد وموجبات برگزاري اين المپيادرا فراهم نمود که اميدواريم اين روند ادامه پيدا نمايد .

دکتر بگ محمدي در ادامه گزارش کوتاهي از روند کار کميته ها ارائه نمود.

در ادامه دکتر رضواني معاون مديرکل تربيت بدني وزارت علوم ،تحقيقات وفناوري با تقدير از ميزباني خوب دانشگاه ايلام گفت:از همه دست اندر کاران برگزاري المپياد کمال تقدير وتشکر را دارم وخداوند را شاکريم که اين المپياد  به نحواحسن برگزارشد.

دکتر رضواني افزود: هر مسابقه کارگاه ويژ ه اي بود واز همه دانشجويان خواستاريم مبلغان خوبي براي المپيادباشند.

دکتر رضواني تاکيد کرد :ما سعي داريم فعاليتهاي ورزشي در دانشگاهها بين اعضاي هيات علمي ،کارکنان ودانشجويان راتوسعه دهيم واميدواريم ما به مرحله اي برسيم که هيچ بهانه اي براي ورزش نکردن نداشته باشيم .

دکتر رضواني درادامه به بيان ارزيابي صورت گرفته ازروند المپيادپرداخت وگفت:در ارزيابي صورت گرفته از دانشجويان حاضر در المپياد 90درصد از دانشگاه ايلام وشهر ايلام اعلام رضايت داشتندوهمچنين 90درصد از مراسم افتتاحيه ابراز رضايت نمودند.

دکتر رضواني افزود :85درصد دانشجويان از اجراي المپياد،90درصد از برنامه هاي فرهنگي انجام گرفته و95 درصد ازامور فنني المپياد ابراز رضايت کردند.

در پايان مراسم به برگزيدگان المپياد جوايزي اهداء گرديد.