برگزاری مراسم بزرگداشت روزملی فناوری هسته ای

مراسم بزرگداشت روزملی فناوری هسته ای­باحضوردکترعلی محمدی رئیس دانشگاه،حجت الاسلام صفرلکی مسئول نهادنمایندگی مقام معظم رهبری­دردانشگاه،حجت الاسلام هاشمی معاون نهاد،معاونین،روسای دانشکده ها،مدیران،اعضای­هیات­علمی،کارکنان ودانشجویان­ظهرروزیک شنبه 20/1/91درمسجددانشگاه برگزارگردید.

حجت الاسلام صفرلکی مسئول نهادنمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه دراین مراسم باتبریک روز ملی فناوری هسته­ای­ وآغازسال جدیدگفت:بااستقامت وپایداری ملت ایران برای بومی کردن دانش هسته ای الان دیگر دشمنان موضوع لغوغنی سازی 20درصدرامطرح نمی کنند ،بلکه الان عقب نشینی کرده ومی گویندسایت فردورابه طورموقت تعطیل کنید که این امرقابل قبول نبوده وبه امیدخدا وبادرایت مقام معظم رهبری پیشرفتهای دیگرهسته ای درآینده نزدیک صورت خواهدگرفت وامیدوارم غنی سازی درفازلیزری نیز انجام پذیرد.

حجت الاسلام صفرلکی افزود:ملت مااین پیشرفتهاراعلیرغم محدودیت وتحریم قدرتهای جهانی وغربی کسب کرده وامیدواریم این روندرشدبه­صورت جهشی ادامه پیداکند.

وی دربخش دیگرسخنان خودبااشاره به نامگذاری سال جدید به نام تولیدملی وحمایت ازکار وسرمایه ایرانی گفت:بایدبا دقت وبرنامه ازتولیدملی وکاروسرمایه ایرانی حمایت نموده وموجبات رشد تولیدات ملی درحوزه های مختلف رافراهم آوریم.

حجت الاسلام صفرلکی روندتحقق این امررادرصورتی دانست که تمامی مردم از کالاهای خارجی تعریف نکرده بلکه خرید تولیدات داخلی را دردستورکارقراردهندتاتولیدکنندگان نیزدرصددافزایش کیفیت وسطح تولیدبرآیند.

حجت الاسلام صفرلکی تاکیدکرد:ممکن است ابتداتوقعات مابه خوبی برآورده نشوداما درمدت زمانی کم سطح کیفیت تولیدات داخلی افزایش پیداکرده وانحصاروسلطه اقتصادی قدرتهای خارجی خواهدشکست وکشورهای مختلف وازجمله ژاپن این امررا تجربه کرده اند.

برگزاري مراسم بزرگداشت روزملي فناوري هسته اي برگزاري مراسم بزرگداشت روزملي فناوري هسته اي برگزاري مراسم بزرگداشت روزملي فناوري هسته اي