برگزاری مراسم بزرگداشت روزملی فناوری هسته ای

مراسم بزرگداشت روزملي فناوري هسته اي­باحضوردکترعلي محمدي رئيس دانشگاه،حجت الاسلام صفرلکي مسئول نهادنمايندگي مقام معظم رهبري­دردانشگاه،حجت الاسلام هاشمي معاون نهاد،معاونين،روساي دانشکده ها،مديران،اعضاي­هيات­علمي،کارکنان ودانشجويان­ظهرروزيک شنبه 20/1/91درمسجددانشگاه برگزارگرديد.

حجت الاسلام صفرلکي مسئول نهادنمايندگي مقام معظم رهبري دردانشگاه دراين مراسم باتبريک روز ملي فناوري هسته­اي­ وآغازسال جديدگفت:بااستقامت وپايداري ملت ايران براي بومي کردن دانش هسته اي الان ديگر دشمنان موضوع لغوغني سازي 20درصدرامطرح نمي کنند ،بلکه الان عقب نشيني کرده ومي گويندسايت فردورابه طورموقت تعطيل کنيد که اين امرقابل قبول نبوده وبه اميدخدا وبادرايت مقام معظم رهبري پيشرفتهاي ديگرهسته اي درآينده نزديک صورت خواهدگرفت واميدوارم غني سازي درفازليزري نيز انجام پذيرد.

حجت الاسلام صفرلکي افزود:ملت مااين پيشرفتهاراعليرغم محدوديت وتحريم قدرتهاي جهاني وغربي کسب کرده واميدواريم اين روندرشدبه­صورت جهشي ادامه پيداکند.

وي دربخش ديگرسخنان خودبااشاره به نامگذاري سال جديد به نام توليدملي وحمايت ازکار وسرمايه ايراني گفت:بايدبا دقت وبرنامه ازتوليدملي وکاروسرمايه ايراني حمايت نموده وموجبات رشد توليدات ملي درحوزه هاي مختلف رافراهم آوريم.

حجت الاسلام صفرلکي روندتحقق اين امررادرصورتي دانست که تمامي مردم از کالاهاي خارجي تعريف نکرده بلکه خريد توليدات داخلي را دردستورکارقراردهندتاتوليدکنندگان نيزدرصددافزايش کيفيت وسطح توليدبرآيند.

حجت الاسلام صفرلکي تاکيدکرد:ممکن است ابتداتوقعات مابه خوبي برآورده نشوداما درمدت زماني کم سطح کيفيت توليدات داخلي افزايش پيداکرده وانحصاروسلطه اقتصادي قدرتهاي خارجي خواهدشکست وکشورهاي مختلف وازجمله ژاپن اين امررا تجربه کرده اند.