بیانیه کانون دانشگاهیان ایران اسلامی استان ایلام در محکومیت اهانت به ساحت مقدس پیامبر اعظم(ص) در امریکا

«مقام معظم رهبری( مدظله العالی):

« برادران و خواهران مسلمان در سراسر جهان بدانند که این حرکات مذبوحانه­ی دشمنان در برابر بیداری اسلامی، نشانه­ی  عظمت و اهمیت این خیزش و مبشّر رشد روزافزون آن است.»

استکبار و صهیونیست جهانی بار دیگر در یک توطئه­ی جدید، با تهیه، توزیع و پخش فیلم موهن، به ساحت مقدس آخرین فرستاده الهی و پیامبر مهر و رحمت حضرت محمد(ص) به این ترتیب برگ ننگین دیگری  بر کارنامه سیاه خود در زمینه اسلام ستیزی افزودند.

این حرکت گستاخانه، وهن آور و بی­شرمانه در هنگامه­ی بیداری اسلامی و سقوط دیکتاتورهای وابسته، شدت نگرانی و  وحشت استکبار و صهیونیست  جهانی  را نمایان ساخت که البته آنان در این اقدام زشت خود همچون قبل  به نتیجه نخواهند رسید و موجبات ازدیاد  تنفر مسلمانان، مستضعفان و آزادیخواهان جهان از خود را فراهم خواهند ساخت.

کانون دانشگاهیان ایران اسلامی استان ایلام، این اهانت بی­سابقه و توهین غیر قابل گذشت را به ساحت امام عصر(عج‌) و نایب برحقش امام خامنه‌ای( مدظله العالی) و مردم مسلمان سراسر جهان تسلیت عرض نموده، با محکوم کردن شدید این اهانت بر هوشیاری همه مسلمانان در مواجهه با  این  اقدامات  هماهنگ و  طراحی شده­ی استکبار جهانی تاکید می­نمائیم و  یاد آور می­شویم   که این گونه جسارت ها و توهین ها، از چشمان مردم جهان به ویژه مسلمانان و به خصوص دانشگاهیان ایران اسلامی به دور نخواهد ماند و هرگز در برابر این حرکات شیطانی آرام نخواهیم نشست و  اگر چه تاکنون حرکت‌هایی نظیر حمله به کنسولگری آمریکا در لیبی و واکنش صریح و بجای مسلمانان مصر و پاکستان و یمن با برپایی تظاهرات و به آتش کشیدن پرچم آمریکا گواه این واقعیت است. ولی  تاکید می­نمائیم آمریکا  و صهیونیست جهانی منتظر اقدامات شدیدتر مسلمانان آزادیخواه باشند.

در این راستا از سازمانها و نهادهای بین المللی ، سازمان کنفرانس اسلامی، دولتهای اسلامی و علی الخصوص دولت جمهوری اسلامی ایران خواهانیم با اتخاذ تمهیدات و تدابیر لازم در برابر اینگونه حرکات زشت در توهین به دین مبین اسلام و پیامبر رحمت موضع گرفته و اجازه تکرار چنین جسارت هایی را به دشمنان ندهند.