بیانیه کانون دانشگاهیان ایران اسلامی استان ایلام در محکومیت اهانت به ساحت مقدس پیامبر اعظم(ص) در امریکا

«مقام معظم رهبري( مدظله العالي):

« برادران و خواهران مسلمان در سراسر جهان بدانند كه اين حركات مذبوحانه­ي دشمنان در برابر بيداري اسلامي، نشانه­ي  عظمت و اهميت اين خيزش و مبشّر رشد روزافزون آن است.»

استکبار و صهيونيست جهاني بار ديگر در يک توطئه­ي جديد، با تهيه، توزيع و پخش فيلم موهن، به ساحت مقدس آخرين فرستاده الهي و پيامبر مهر و رحمت حضرت محمد(ص) به اين ترتيب برگ ننگين ديگري  بر کارنامه سياه خود در زمينه اسلام ستيزي افزودند.

اين حرکت گستاخانه، وهن آور و بي­شرمانه در هنگامه­ي بيداري اسلامي و سقوط ديکتاتورهاي وابسته، شدت نگراني و  وحشت استکبار و صهيونيست  جهاني  را نمايان ساخت که البته آنان در اين اقدام زشت خود همچون قبل  به نتيجه نخواهند رسيد و موجبات ازدياد  تنفر مسلمانان، مستضعفان و آزاديخواهان جهان از خود را فراهم خواهند ساخت.

کانون دانشگاهيان ايران اسلامي استان ايلام، اين اهانت بي­سابقه و توهين غير قابل گذشت را به ساحت امام عصر(عج‌) و نايب برحقش امام خامنه‌اي( مدظله العالي) و مردم مسلمان سراسر جهان تسليت عرض نموده، با محكوم كردن شديد اين اهانت بر هوشياري همه مسلمانان در مواجهه با  اين  اقدامات  هماهنگ و  طراحي شده­ي استکبار جهاني تاکيد مي­نمائيم و  ياد آور مي­شويم   که اين گونه جسارت ها و توهين ها، از چشمان مردم جهان به ويژه مسلمانان و به خصوص دانشگاهيان ايران اسلامي به دور نخواهد ماند و هرگز در برابر اين حركات شيطاني آرام نخواهيم نشست و  اگر چه تاکنون حركت‌هايي نظير حمله به كنسولگري آمريكا در ليبي و واكنش صريح و بجاي مسلمانان مصر و پاكستان و يمن با برپايي تظاهرات و به آتش كشيدن پرچم آمريكا گواه اين واقعيت است. ولي  تاکيد مي­نمائيم آمريكا  و صهيونيست جهاني منتظر اقدامات شديدتر مسلمانان آزاديخواه باشند.

در اين راستا از سازمانها و نهادهاي بين المللي ، سازمان كنفرانس اسلامي، دولتهاي اسلامي و علي الخصوص دولت جمهوري اسلامي ايران خواهانيم با اتخاذ تمهيدات و تدابير لازم در برابر اينگونه حرکات زشت در توهين به دين مبين اسلام و پيامبر رحمت موضع گرفته و اجازه تكرار چنين جسارت هايي را به دشمنان ندهند.