برگزاری محفل نورانی انس با قرآن کریم

محفل نورانی انس با قرآن کریم با حضورقاریان برجسته کشوری آقایان حمید رضاعلاج گردی  نفر اول مسابقات بین المللی قرآن کریم­تهران،خانم الهام منگلی حافظ کل قران کریم ونفر اول مسابقات قرآنی بانوان کشورهای اسلامی وقاریان استانی آقایان محقق،هلشی ولطفی ، حجت الاسلام صفرلکی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری،حجت الاسلام هاشمی معاون نهاد نمایندگی،معاونین وجمع زیادی از دانشجویان حاضر در طرح ضیافت اندیشه شب چهارشنبه 4/5/91در محل سالن آیت اله حیدری برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم حجت الاسلام هاشمی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن خیرمقدم به قاریان ،حافظان قرآن ،دانشجویان وحاضرین در مراسم ابراز امیدواری کرد ماه مبارک رمضان زمینه نزدیکی به خداوند ورسیدن به کمال را برای همگان فراهم سازد.

حجت الاسلام هاشمی  درادامه با ذکر روایتی از پیامبرگرامی اسلام (ص) گفت:براساس روایت منقول از پیامبر(ص) خطاب به علی مرتضی(ع) پنج چیز قلبها را جلا داده ونورانی می نماید.اول کثرت تلاوت سوره توحید در همه حال  ووضعیتی که قرار داریم .دوم کمتر سخن گفتن ،سوم مجالست با دانشمندان وعالمان ،چهارم نمازشب وپنجم نشستن در مسجد می باشد.

حجت الاسلام هاشمی تاکید کرد:برای اینکه دانشجویان با قرآن،خانه خداومعارف الهی هرچه بیشتر آشنا شوند طرح ضیافت اندیشه طراحی واجرا گردیده است که امید است در تحقق اهداف آن موفق باشیم.

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در ادامه به بیان اهمیت جایگاه قرآن پرداخت وگفت:در روایات واحادیث تعابیر زیبایی برای قرآن انجام گرفته است واز جمله اینکه قرآن پند واندرز است ودرسوره ها وآیات زیادی در قران وجود دارد که به این امر پرداخته است.

وی افزود:قرآن ریسمان محکم الهی وکتابی امین برای هدایت بشربه سوی کمال ،سعادت ابدی ورسیدن به مقام رفیع انسانی می باشد که با راهنمایی وارشاد آن می توان گام برداشت ودچار لغزش وانحراف نگشت.

حجت الاسلام هاشمی با اشاره به وجود ذخایر علمی قرآن گفت:هرچه علوم وجود دارد ودر آینده وجود خواهد داشت تمام وکمال از قرآن منشا می گیرد واین کتاب آسمانی ذخیره ای پایان ناپذیر برای کسب علم ومعارف می باشد وبا تمسک به آن می توان بررموز واسرار عالم پی برد.

حجت الاسلام هاشمی ازجمله ثمرات  انس با قران را نورانی شدن قلبها عنوان کرد وگفت: بر اساس تاکید پیامبر(ص) وقتی قلبها تیره می شوند،قرائت قرآن قلبها را جلا داده ونورانی می کند وتیرگیها را می زداید.

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری تاکید کرد: تا زمانی که ما با تمسک به قران حرکت کرده ودر سایه آن زندگی می کنیم آسیب ناپذیر خواهیم بودومی توانیم زندگی استواری داشته باشیم.

حجت الاسلام هاشمی در ادامه به بیان اهمیت و جایگاه قرآن در حکومت مهدوی پرداخت واظهار داشت:آمال پیامبر(ص)این بود که محتوا وپیام قرآن را در جامعه بشری عملیاتی نموده وتحقق ببخشدودر همین راستامهمترین کار امام عصر(عج)قرار دادن قرآن به عنوان محوروتعیین آن به عنوان شاخص اصلی حرکت جامعه می باشد وبدین لحاظ تمام امورحول محور قرآن انجام می گیرد ودر واقع نهضت امام عصر(عج)یک نهضت قرآنی است که در آن تلاش خواهد شدکه محتوای قرآن در متن زندگی فردی واجتماعی مردم پیاده گردد.

حجت الاسلام هاشمی درپایان بیان داشت:ماه مبارک رمضان  فرصتی گرانبها برای انس با قرآن است تا بتوانیم از برکات این انس استفاده نمائیم.

در ادامه قاریان برجسته کشوری آقایان حمید رضاعلاج گردی  نفر اول مسابقات بین المللی قرآن کریم­تهران ونفر اول مسابقات قرآنی بانوان کشورهای اسلامی وقاریان استانی آقایان محقق،هلشی ولطفی به قرائت قرآن پرداختندوخانم الهام منگلی به سئوالات دانشجویان در زمینه حفظ قرآن پاسخ گفت.

برگزاري محفل نوراني انس با قرآن کريم برگزاري محفل نوراني انس با قرآن کريم برگزاري محفل نوراني انس با قرآن کريم برگزاري محفل نوراني انس با قرآن کريم