برگزاری محفل نورانی انس با قرآن کریم

محفل نوراني انس با قرآن کريم با حضورقاريان برجسته کشوري آقايان حميد رضاعلاج گردي  نفر اول مسابقات بين المللي قرآن کريم­تهران،خانم الهام منگلي حافظ کل قران کريم ونفر اول مسابقات قرآني بانوان کشورهاي اسلامي وقاريان استاني آقايان محقق،هلشي ولطفي ، حجت الاسلام صفرلکي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري،حجت الاسلام هاشمي معاون نهاد نمايندگي،معاونين وجمع زيادي از دانشجويان حاضر در طرح ضيافت انديشه شب چهارشنبه 4/5/91در محل سالن آيت اله حيدري برگزار گرديد.

در ابتداي اين مراسم حجت الاسلام هاشمي معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ضمن خيرمقدم به قاريان ،حافظان قرآن ،دانشجويان وحاضرين در مراسم ابراز اميدواري کرد ماه مبارک رمضان زمينه نزديکي به خداوند ورسيدن به کمال را براي همگان فراهم سازد.

حجت الاسلام هاشمي  درادامه با ذکر روايتي از پيامبرگرامي اسلام (ص) گفت:براساس روايت منقول از پيامبر(ص) خطاب به علي مرتضي(ع) پنج چيز قلبها را جلا داده ونوراني مي نمايد.اول کثرت تلاوت سوره توحيد در همه حال  ووضعيتي که قرار داريم .دوم کمتر سخن گفتن ،سوم مجالست با دانشمندان وعالمان ،چهارم نمازشب وپنجم نشستن در مسجد مي باشد.

حجت الاسلام هاشمي تاکيد کرد:براي اينکه دانشجويان با قرآن،خانه خداومعارف الهي هرچه بيشتر آشنا شوند طرح ضيافت انديشه طراحي واجرا گرديده است که اميد است در تحقق اهداف آن موفق باشيم.

معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در ادامه به بيان اهميت جايگاه قرآن پرداخت وگفت:در روايات واحاديث تعابير زيبايي براي قرآن انجام گرفته است واز جمله اينکه قرآن پند واندرز است ودرسوره ها وآيات زيادي در قران وجود دارد که به اين امر پرداخته است.

وي افزود:قرآن ريسمان محکم الهي وکتابي امين براي هدايت بشربه سوي کمال ،سعادت ابدي ورسيدن به مقام رفيع انساني مي باشد که با راهنمايي وارشاد آن مي توان گام برداشت ودچار لغزش وانحراف نگشت.

حجت الاسلام هاشمي با اشاره به وجود ذخاير علمي قرآن گفت:هرچه علوم وجود دارد ودر آينده وجود خواهد داشت تمام وکمال از قرآن منشا مي گيرد واين کتاب آسماني ذخيره اي پايان ناپذير براي کسب علم ومعارف مي باشد وبا تمسک به آن مي توان بررموز واسرار عالم پي برد.

حجت الاسلام هاشمي ازجمله ثمرات  انس با قران را نوراني شدن قلبها عنوان کرد وگفت: بر اساس تاکيد پيامبر(ص) وقتي قلبها تيره مي شوند،قرائت قرآن قلبها را جلا داده ونوراني مي کند وتيرگيها را مي زدايد.

معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري تاکيد کرد: تا زماني که ما با تمسک به قران حرکت کرده ودر سايه آن زندگي مي کنيم آسيب ناپذير خواهيم بودومي توانيم زندگي استواري داشته باشيم.

حجت الاسلام هاشمي در ادامه به بيان اهميت و جايگاه قرآن در حکومت مهدوي پرداخت واظهار داشت:آمال پيامبر(ص)اين بود که محتوا وپيام قرآن را در جامعه بشري عملياتي نموده وتحقق ببخشدودر همين راستامهمترين کار امام عصر(عج)قرار دادن قرآن به عنوان محوروتعيين آن به عنوان شاخص اصلي حرکت جامعه مي باشد وبدين لحاظ تمام امورحول محور قرآن انجام مي گيرد ودر واقع نهضت امام عصر(عج)يک نهضت قرآني است که در آن تلاش خواهد شدکه محتواي قرآن در متن زندگي فردي واجتماعي مردم پياده گردد.

حجت الاسلام هاشمي درپايان بيان داشت:ماه مبارک رمضان  فرصتي گرانبها براي انس با قرآن است تا بتوانيم از برکات اين انس استفاده نمائيم.

در ادامه قاريان برجسته کشوري آقايان حميد رضاعلاج گردي  نفر اول مسابقات بين المللي قرآن کريم­تهران ونفر اول مسابقات قرآني بانوان کشورهاي اسلامي وقاريان استاني آقايان محقق،هلشي ولطفي به قرائت قرآن پرداختندوخانم الهام منگلي به سئوالات دانشجويان در زمينه حفظ قرآن پاسخ گفت.