خانم منگلی حافظ قرآن ونفراول مسابقات قرآنی بانوان کشورهای اسلامی:حفظ قرآن در زندگی فردی واجتماعی آرامش را به همراه دارد

خانم الهام منگلی حافظ قرآن ونفراول مسابقات قرآنی بانوان کشورهای اسلامی قبل از نماز مغرب وعشاء در محل برگزاری نمازجماعت خواهران به سوالات دانشجویان در زمینه نحوه حفظ قرآن ،ثمرات ونقش آن در زندگی فردی واجتماعی پاسخ گفت.

خانم منگلی در آغاز با اشاره به ثمرات حفظ قرآن گفت: حفظ قرآن آثار وفواید بی شمارمادی ومعنوی دارد وآن چیزی که خود به عینه مشاهده کرده ام تاثیر حفظ قرآن در آرامش زندگی فردی واجتماعی است که یکی از ایده­آلهای بشری می باشد که همیشه بشر در جستجوی آن است.

وی افزود: حفظ قرآن چشمان ما را به روی حقایق زیادی که در اطراف ماست باز می کند که این امر ارزش والایی در زندگی انسان دار.د

خانم منگلی در ادامه به سوالات  متعدد دانشجویان در زمینه حفظ قرآن پاسخهای لازم را ارائه دادند.