خانم منگلی حافظ قرآن ونفراول مسابقات قرآنی بانوان کشورهای اسلامی:حفظ قرآن در زندگی فردی واجتماعی آرامش را به همراه دارد

خانم الهام منگلي حافظ قرآن ونفراول مسابقات قرآني بانوان کشورهاي اسلامي قبل از نماز مغرب وعشاء در محل برگزاري نمازجماعت خواهران به سوالات دانشجويان در زمينه نحوه حفظ قرآن ،ثمرات ونقش آن در زندگي فردي واجتماعي پاسخ گفت.

خانم منگلي در آغاز با اشاره به ثمرات حفظ قرآن گفت: حفظ قرآن آثار وفوايد بي شمارمادي ومعنوي دارد وآن چيزي که خود به عينه مشاهده کرده ام تاثير حفظ قرآن در آرامش زندگي فردي واجتماعي است که يکي از ايده­آلهاي بشري مي باشد که هميشه بشر در جستجوي آن است.

وي افزود: حفظ قرآن چشمان ما را به روي حقايق زيادي که در اطراف ماست باز مي کند که اين امر ارزش والايي در زندگي انسان دار.د

خانم منگلي در ادامه به سوالات  متعدد دانشجويان در زمينه حفظ قرآن پاسخهاي لازم را ارائه دادند.