تیم تکواندوی دانشجویان دانشگاه در مسابقات یازدهمین المپیاد دانشجویان سراسر کشورمقام سوم راکسب کردند

تیم تکواندوی دانشجویان دانشگاه ایلام در مسابقات یازدهمین المپیاد دانشجویان سراسر کشورموفق به کسب یک مدال طلا،یک نقره ودوبرنز گردید.

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه تیم تکواندوی دانشجویان دانشگاه در مسابقات یازدهمین المپیاد دانشجویان سراسر کشورکه در ارومیه(برادران) وبیرجند(خواهران) برگزار گردید مدالهایی به شرح ذیل کسب نمودند:

-        آقای حمید یعقوبی دروزن دوم موفق به کسب عنوان قهرمانی ومدال طلا

-        آقای ایرج جهانگردنیا دروزن سوم موفق به کسب عنوان سوم ومدال برنز

-        آقای محسن همتی دروزن هشتم موفق به کسب عنوان سوم ومدال برنز

این گزارش می افزاید تیم تکواندوی دانشجویان برادر در بین 105تیم  دانشگاهی موفق به کسب مقام سوم گردید.

همچنین خانم سیده فروزان نبوی نژاددر بخش خواهران موفق به کسب عنوان نایب قهرمانی ومدال نقره مسابقات گردید.