تیم تکواندوی دانشجویان دانشگاه در مسابقات یازدهمین المپیاد دانشجویان سراسر کشورمقام سوم راکسب کردند

تيم تکواندوي دانشجويان دانشگاه ايلام در مسابقات يازدهمين المپياد دانشجويان سراسر کشورموفق به کسب يک مدال طلا،يک نقره ودوبرنز گرديد.

بنا به گزارش روابط عمومي دانشگاه تيم تکواندوي دانشجويان دانشگاه در مسابقات يازدهمين المپياد دانشجويان سراسر کشورکه در اروميه(برادران) وبيرجند(خواهران) برگزار گرديد مدالهايي به شرح ذيل کسب نمودند:

-        آقاي حميد يعقوبي دروزن دوم موفق به کسب عنوان قهرماني ومدال طلا

-        آقاي ايرج جهانگردنيا دروزن سوم موفق به کسب عنوان سوم ومدال برنز

-        آقاي محسن همتي دروزن هشتم موفق به کسب عنوان سوم ومدال برنز

اين گزارش مي افزايد تيم تکواندوي دانشجويان برادر در بين 105تيم  دانشگاهي موفق به کسب مقام سوم گرديد.

همچنين خانم سيده فروزان نبوي نژاددر بخش خواهران موفق به کسب عنوان نايب قهرماني ومدال نقره مسابقات گرديد.