دکتر علی محمدی در جمع اساتید بسیجی استان بیان داشت: وظیفه یک استاد بسیجی، برگرفتن سلاح علم از دست استعمار جهانی و مجهزشدن به آن در دفاع از ملتهای مظلوم است

گردهمایی اساتید بسیجی دانشگاههای استان با حضور دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه، حجت الاسلام صفرلکی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، سردار کاکی فرمانده سپاه امیر المومنین علیه السلام استان، ،روسای دانشگاهها ومراکز آموزش عالی استان و جمع زیادی از اساتید بسیجی دانشگاههای استان همراه با خانواده هایشان عصر روز سه شنبه 10/5/91 در مسجد دانشگاه  برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه با اشاره به نکاتی پیرامون اهمیت و جایگاه ماه مبارک رمضان و تاکید بر بهره­گیری از این سفره پر برکت گفت: اساتید و نخبگان بسیجی به عنوان فرماندهان جنگ نرم می­بایست از این فضای معنوی حداکثر استفاده را در تزکیه نفس ببرند و خود را برای انجام مقابله با کید دشمنان نظام  و فتنه هایی که پیش روی است آماده کنند.

رئیس دانشگاه با تاکید بر اینکه جنگ اصلی در دنیای امرور جنگ در عرصه علم است و هرکس به  سلاح علم مسلح تر باشد، قدرتش بیشتر خواهد بود، افزود: در عصر حاضر که معادلات جهانی به هم خورده و بیداری اسلامی خواب را ازچشمان دشمنان دین و انقلاب  ربوده است، وظیفه شما  اساتید بسیجی سنگین تر از هر زمانی است.

درخشش دانشمندان این مرز و بوم در عرصه تولید علم و فناوری، قدرت نرم نظام را در برابر چالشهای مختلف افزایش  می­دهد و چانه­زنی در عرصه دیپلماتیک و سیاست خارجی را بالا می برد.

ایشان با اشاره به مطالبات مقام معظم رهبری از دانشگاهیان، مقوله شاگردپروری و توجه به تربیت نسل جوان را برای آینده نظام  امری حیاتی دانست و تاکید کرد: حرکت شتاب آلود اساتید بسیجی می­بایست به سمت و سویی سوق یابد که جوانان و دانشجویان مومن و متعهد را به گونه­ای تربیت کنند که جانشینانی شایسته برای  دانشمندان شهید از جمله شهید بزرگوار دکتر داریوش رضایی نژاد باشند.

لازم به ذکر است در این ضیافت بیش از 300 نفر از اساتید بسیجی  دانشگاههای استان  همراه با خانواده هایشان حضور داشتند.

دکتر علي محمدي در جمع اساتيد بسيجي استان بيان داشت: وظيفه  يک  استاد  بسيجي، برگرفتن سلاح علم از دست استعمار جهاني و مجهزشدن به آن  در دفاع از  ملتهاي مظلوم  است دکتر علي محمدي در جمع اساتيد بسيجي استان بيان داشت: وظيفه  يک  استاد  بسيجي، برگرفتن سلاح علم از دست استعمار جهاني و مجهزشدن به آن  در دفاع از  ملتهاي مظلوم  است