دکتر علی محمدی در جمع اساتید بسیجی استان بیان داشت: وظیفه یک استاد بسیجی، برگرفتن سلاح علم از دست استعمار جهانی و مجهزشدن به آن در دفاع از ملتهای مظلوم است

گردهمايي اساتيد بسيجي دانشگاههاي استان با حضور دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه، حجت الاسلام صفرلکي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري، سردار کاکي فرمانده سپاه امير المومنين عليه السلام استان، ،روساي دانشگاهها ومراکز آموزش عالي استان و جمع زيادي از اساتيد بسيجي دانشگاههاي استان همراه با خانواده هايشان عصر روز سه شنبه 10/5/91 در مسجد دانشگاه  برگزار گرديد.

در ابتداي اين مراسم دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه با اشاره به نکاتي پيرامون اهميت و جايگاه ماه مبارک رمضان و تاکيد بر بهره­گيري از اين سفره پر برکت گفت: اساتيد و نخبگان بسيجي به عنوان فرماندهان جنگ نرم مي­بايست از اين فضاي معنوي حداکثر استفاده را در تزکيه نفس ببرند و خود را براي انجام مقابله با کيد دشمنان نظام  و فتنه هايي که پيش روي است آماده کنند.

رئيس دانشگاه با تاکيد بر اينکه جنگ اصلي در دنياي امرور جنگ در عرصه علم است و هرکس به  سلاح علم مسلح تر باشد، قدرتش بيشتر خواهد بود، افزود: در عصر حاضر که معادلات جهاني به هم خورده و بيداري اسلامي خواب را ازچشمان دشمنان دين و انقلاب  ربوده است، وظيفه شما  اساتيد بسيجي سنگين تر از هر زماني است.

درخشش دانشمندان اين مرز و بوم در عرصه توليد علم و فناوري، قدرت نرم نظام را در برابر چالشهاي مختلف افزايش  مي­دهد و چانه­زني در عرصه ديپلماتيک و سياست خارجي را بالا مي برد.

ايشان با اشاره به مطالبات مقام معظم رهبري از دانشگاهيان، مقوله شاگردپروري و توجه به تربيت نسل جوان را براي آينده نظام  امري حياتي دانست و تاکيد کرد: حرکت شتاب آلود اساتيد بسيجي مي­بايست به سمت و سويي سوق يابد که جوانان و دانشجويان مومن و متعهد را به گونه­اي تربيت کنند که جانشيناني شايسته براي  دانشمندان شهيد از جمله شهيد بزرگوار دکتر داريوش رضايي نژاد باشند.

لازم به ذکر است در اين ضيافت بيش از 300 نفر از اساتيد بسيجي  دانشگاههاي استان  همراه با خانواده هايشان حضور داشتند.