کوچ غریبانه استاد بیژن جوهری

روز سه شنبه  31مرداد استاد بیژن جوهری عضو هیات علمی گروه حسابداری و مدیر برنامه، بودجه و تشکیلات   دانشگاه ایلام که از زیارت بارگاه حضرت امام رضا(ع) در حال بازگشت به سوی ایلام بود، متاسفانه در جاده حمیل دچار سانحه تصادف گردید و به همراه همسر محترمه سرکار خانم شیوا صالحی پور و فرزند گرامیشان امیر حسین جوهری به دیار باقی شتافتند.

این سانحه دلخراش موجب تاثر شدید ریاست، اعضای هیات رئیسه، مدیران، اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه را فراهم آورد که به صورت گسترده ای در مراسم فاتحه آن مرحومان حضور یافتند.

روابط عمومی دانشگاه این ضایعه جبران ‌ناپذیر را به جامعه علمی و دانشگاهی صمیمانه تسلیت نموده و ازدرگاه  خداوند متعال برای آن مرحومان آمرزش و علو درجات و برای بازماندگان شکیبایی و سلامتی را خواستاریم.

روابط عمومی دانشگاه