کوچ غریبانه استاد بیژن جوهری

روز سه شنبه  31مرداد استاد بيژن جوهري عضو هيات علمي گروه حسابداري و مدير برنامه، بودجه و تشکيلات   دانشگاه ايلام که از زيارت بارگاه حضرت امام رضا(ع) در حال بازگشت به سوي ايلام بود، متاسفانه در جاده حميل دچار سانحه تصادف گرديد و به همراه همسر محترمه سرکار خانم شيوا صالحي پور و فرزند گراميشان امير حسين جوهري به ديار باقي شتافتند.

اين سانحه دلخراش موجب تاثر شديد رياست، اعضاي هيات رئيسه، مديران، اعضاي هيات علمي، کارکنان و دانشجويان دانشگاه را فراهم آورد که به صورت گسترده اي در مراسم فاتحه آن مرحومان حضور يافتند.

روابط عمومي دانشگاه اين ضايعه جبران ‌ناپذير را به جامعه علمي و دانشگاهي صميمانه تسليت نموده و ازدرگاه  خداوند متعال براي آن مرحومان آمرزش و علو درجات و براي بازماندگان شکيبايي و سلامتي را خواستاريم.

روابط عمومي دانشگاه