برگزاری اولین همایش رسم هجرت دانشجویان بسیجی دانشگاهها ومراکز آموزش عالی استان

اولین همایش رسم هجرت دانشجویان بسیجی دانشگاهها ومراکز آموزش عالی استان با حضوردکتر علی محمدی رئیس دانشگاه ،سردار کاکی فرمانده سپاه امیرالمومنین استان،دکتر احمدی مسئول بسیج دانشجویی استان وجمع زیادی از دانشجویان شرکت کننده درطرح صبح روز دوشنبه 19/4/91درمحل سالن آیت الله حیدر ی برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه با ابراز شور وشعف ازبرگزاری این همایش گفت:بسیج در انقلاب اسلامی یادگار ارزشمند امام خمینی (ره)می باشد برای حل مشکلات وکاستیها به صورت جهادی وبرای همین بسیجی باید دارای ویژگیهای منحصر فردی باشد تا بتواند از عهده وظایف  محوله خودبر آید.

دکتر علی محمدی افزود:بسیجیان دنبال مطامع دنیوی نمی باشندوبدین لحاظ درحساسترین وسخت ترین شرایط با حضور خودراه گشای امور می باشند.

رئیس دانشگاه برنامه ونظم را از دیگر ویژگیهای مهم بسیجیان عنوان کرد واظهار داشت:برای پیشبرد بهتر امور باید با برنامه ریزی ورعایت نظم امور را به نحو احسن  اداره نمود تا موجبات رضایت مردم وخداوند متعال را فراهم آورد.

دکتر علی محمدی تلاش ومحور قرار دادن خداوند را رمز موفقیت بسیجیان دانست وگفت:اگر ما در کارهای خود نهایت تلاش را داشته باشیم وعلاوه برآن بامحور قرار دادن خدوانددرانجام کارهاقطعا به نتیجه مطلوب که موفقیت است خواهیم رسید چرا که خداوند خود به این امر وعده داده است.

رئیس دانشگاه ویژگی دیگر بسیج را مردمی بودن عنوان کرد وگفت:ماهیت بسیج  یک نهاد مردمی است که مردم به صورت خود جوش درآن حضور می یابند وتکالیفی در در جامعه انجام می دهند وبرای همین به دانشجویان عزیر توصیه می کنم که در این حرکت جهادی با تمام توان به مردم خدمت نمایند.

دکتر علی محمدی در ادامه با اشاره به شکل گیری تحریمهای غرب علیه انقلاب اسلامی گفت:الان استکبار وغرب با تمام توان وبا استفاده از تمام امکانات به مقابله با انقلاب اسلامی روی آورده است  واین امر وظایف بسیجیان را سنگین ترمی نماید تاباحداکثر ظرفیت وبا همدلی واتحاد به انجام تکالیف خود بپردازند.

درادامه سردار کاکی فرمانده سپاه امیر المومنین استان وآقای احمدی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) به ایراد سخنرانی پرداختند.