برگزاری اولین همایش رسم هجرت دانشجویان بسیجی دانشگاهها ومراکز آموزش عالی استان

اولين همايش رسم هجرت دانشجويان بسيجي دانشگاهها ومراکز آموزش عالي استان با حضوردکتر علي محمدي رئيس دانشگاه ،سردار کاکي فرمانده سپاه اميرالمومنين استان،دکتر احمدي مسئول بسيج دانشجويي استان وجمع زيادي از دانشجويان شرکت کننده درطرح صبح روز دوشنبه 19/4/91درمحل سالن آيت الله حيدر ي برگزار گرديد.

در ابتداي اين مراسم دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه با ابراز شور وشعف ازبرگزاري اين همايش گفت:بسيج در انقلاب اسلامي يادگار ارزشمند امام خميني (ره)مي باشد براي حل مشکلات وکاستيها به صورت جهادي وبراي همين بسيجي بايد داراي ويژگيهاي منحصر فردي باشد تا بتواند از عهده وظايف  محوله خودبر آيد.

دکتر علي محمدي افزود:بسيجيان دنبال مطامع دنيوي نمي باشندوبدين لحاظ درحساسترين وسخت ترين شرايط با حضور خودراه گشاي امور مي باشند.

رئيس دانشگاه برنامه ونظم را از ديگر ويژگيهاي مهم بسيجيان عنوان کرد واظهار داشت:براي پيشبرد بهتر امور بايد با برنامه ريزي ورعايت نظم امور را به نحو احسن  اداره نمود تا موجبات رضايت مردم وخداوند متعال را فراهم آورد.

دکتر علي محمدي تلاش ومحور قرار دادن خداوند را رمز موفقيت بسيجيان دانست وگفت:اگر ما در کارهاي خود نهايت تلاش را داشته باشيم وعلاوه برآن بامحور قرار دادن خدوانددرانجام کارهاقطعا به نتيجه مطلوب که موفقيت است خواهيم رسيد چرا که خداوند خود به اين امر وعده داده است.

رئيس دانشگاه ويژگي ديگر بسيج را مردمي بودن عنوان کرد وگفت:ماهيت بسيج  يک نهاد مردمي است که مردم به صورت خود جوش درآن حضور مي يابند وتکاليفي در در جامعه انجام مي دهند وبراي همين به دانشجويان عزير توصيه مي کنم که در اين حرکت جهادي با تمام توان به مردم خدمت نمايند.

دکتر علي محمدي در ادامه با اشاره به شکل گيري تحريمهاي غرب عليه انقلاب اسلامي گفت:الان استکبار وغرب با تمام توان وبا استفاده از تمام امکانات به مقابله با انقلاب اسلامي روي آورده است  واين امر وظايف بسيجيان را سنگين ترمي نمايد تاباحداکثر ظرفيت وبا همدلي واتحاد به انجام تکاليف خود بپردازند.

درادامه سردار کاکي فرمانده سپاه امير المومنين استان وآقاي احمدي مديرکل کميته امداد امام خميني(ره) به ايراد سخنراني پرداختند.