برگزاری محفل نورانی انس با قرآن کریم

محفل نورانی انس با قرآن کریم با حضور حافظان پاکستانی وقاریان کشوری واستانی روزسه شنبه 26/2/91در محل سالن آیت اله حیدری برگزار گردید.

در این مراسم که دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه،حجت الاسلام والمسلمین صفرلکی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری،حجت الاسلام هاشمی معاون نهادنمایندگی،معاونین وجمع زیادی از دانشجویان حضور داشتند ابتدا حجت الاسلام والمسلمین صفرلکی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ضمن خیر مقدم به حافظان وقاریان وحاضرین وتشکر از دانشجویان وهمه کسانی که این محفل نورانی رابرگزار کردندگفت:جامعه قرآنی باید به بیان چگونگی حل مشکلات ومعضلات جامعه از طریق قرآن بپردازد واز حافظان وقاریان ومفسران بخواهد چنین راهکارهایی رادر قرآن استخراج نموده ودر اختیار جامعه قرار دهند.

حجت الاسلام والمسلمین صفرلکی افزود:حفظ کردن قرآن یک هنر عالی می باشدولی ای کاش مااز قرآن چگونگی حل مشکلات اقتصادی،بیکاری جوانان،بیماریهای روحی وروانی انسانها را می فهمیدیم.

وی تاکید کرد:بسیاری از آیه های قرآن در مورد زندگی ما انسانها صحبت کرده وما را به حل مشکلات ونواقص جامعه راهنمایی می کنند.

حجت الاسلام والمسلمین صفرلکی در پایان سخنان خود ابراز امیدواری کردخداوند ما را باقرآن محشور بگرداندوباقرآن زنده بداردوباقرآن بمیراند.

درادامه حافظان قرآن وقاریان به اجرای برنامه های مورد نظر خود در سطحی بسیار عالی پرداختند که مورد استقبال گسترده حاضرین قرارگرفت.

برگزاري محفل نوراني انس با قرآن کريم برگزاري محفل نوراني انس با قرآن کريم برگزاري محفل نوراني انس با قرآن کريم برگزاري محفل نوراني انس با قرآن کريم